Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2018 21:44 - Една усмивка е много чаровна - глава 43: Просто плувай, просто плувай
Автор: elindress Категория: Изкуство   
Прочетен: 218 Коментари: 0 Гласове:
0



43 Просто плувай, просто плувай

Като стана дума за плуване, Уей Уей имаше следната фантазия. Да Шен гол до кръста, облечен с къси бански, а елегантното му тяло плува из сини вълни … … а тя щеше да лежи на шезлонга край басейна с напитка в ръка и да се радва на атмосферата. Щеше да е още по-хубаво, ако има фотоапарат… …

 

Но, ето какво всъщност се случи ––

Щом пристигнаха, Уей Уей извади банския от чантата, за да му го подаде. Сяо Най го взе и надигна вежди.

-- Защо си взела този?

-- Какво? – Тя просто беше взела без да гледа. Какъв беше проблемът?

-- Този ми го даде леля след едно състезание, но никога не съм го обличал.

-- Не ти харесва ли?

-- Всъщност, все ми е тая, -- каза той и леко се усмихна, -- просто не знаех, че Уей Уей харесва такъв стил.

Той отиде да се преоблече и когато излезе Уей Уей разбра какво имаше предвид под „такъв стил” … … какъв стил … …

Беше много изрязан… … и много по тяло… …

Уей Уей се замая от красотата пред очите ѝ. Когато Да Шен я попита защо тя още не се е преоблякла, тя просто покорно отиде да си сложи банския. За щастие, когато излезе умът ѝ вече се беше просветлил, затова се появи завита с голяма хавлия.

 

Сяо Най вече плуваше в басейна. Когато я видя, доплува до края и ѝ подаде ръка,

 

-- Ела.

-- Не, не мога да плувам. – Неплуващата Уей Уей стисна хавлията още по-силно и отказа да влезе във водата.

-- Ще те науча.

Уей Уей се замисли, но отново не ѝ стигна кураж,

-- Мисля да седя тук и да си топна краката.

Сяо Най потъна в мълчание и отплува настрани с безизразно лице. Очите на Уей Уей го проследиха. Слабото му, но силно тяло се изстрелваше във водата сякаш бе роден в нея. Тя усети, че лицето ѝ се загрява.

След миг, тя самата се ентусиазира и отиде край басейна, топвайки краката си във водата. Веднага усети хладината на водата и сякаш порите на тялото ѝ започнаха да дишат. Тя си играеше доволно във водата и не забеляза къде е Сяо Най. Когато отново го видя, той вече беше до нея, хвана я за крака и я дръпна надолу. Тя не беше готова да влезе в басейна, така че естествено се нагълта с вода… …от собствената си баня за крака. И понеже се уплаши, че ще се удави, тя се хвана здраво за нечие полуголо тяло. В заключение… … стана сложно… …

Уей Уей научи съвсем малко за плуването. Но сърцето и тялото ѝ бяха дълбоко травмирани. t_t

Макар Сяо Най да беше шампионът по плуване в университета, никога не беше харесвал плуването чак толкова много, че да тренира всеки ден. Сега обаче някак намери ентусиазъм. Тъй като къщата беше свободна дълго време, всяка вечер той водеше Уей Уей там да плуват поне два часа.

Уей Уей започна да харесва този спорт, но що се отнася до нечии планове за флиртуване предрешени под формата на преподаване, тя твърдо им устояваше. Но макар да имаше вътрешната воля да не го следва във водата, не винаги имаше силата да откаже и ако не беше внимателна, понякога се изкушаваше… …

Така че в къщата на роднината на Да Шен често се забелязваше една сянка, размахваща крака и ръце в средата на басейна. В една от тези борби, Уей Уей дори каза,

-- Все още не сме стигнали до там, че да плуваме като патици1.

Но отговорът на Сяо Най беше ––

-- Значи Уей Уей обича да е палава?

Тя не можеше да се държи толкова безсрамно, за разлика от някои други. Така че когато Пеперудата ѝ се обади по телефона, Уей Уей се зарадва.

Пеперудата попита,

-- Уей Уей, свободна ли си утре вечер? Хайде да хапнем заедно.

-- Утре? – Уей Уей се замисли за кратко, после каза, -- Добре.

Уей Уей се беше съгласила много бързо. Но не защото искаше да избегне поредния урок по плуване с Да Шен. Просто Пеперудата беше платила последния път в Пица Хът, така че Уей Уей искаше сега тя да я почерпи на свой ред. Но на другия ден, когато Уей Уей взе малкото си портмоне и отиде на уреченото място, тя застана пред ресторанта, разгледа скъпите декорации в залите и почувства лека уплаха. 

Дали щеше да има достатъчно пари да плати… …

Е, ако има проблем, можеше да се обади на Да Шен да я спаси. Уей Уей извади телефона си и прати съобщение на Пеперудата,

-- Тук съм. Къде си?

Пеперудата отвърна бързи: Дзиу Джу Сюан

В частната стая, Пеперудата остави телефона си и каза,

-- Тя е тук.

Сяо Ю Цин Цин не вярваше,

-- И наистина ли е красавица? Нима е красива колкото Яо Яо?

Няколко минути по-рано, Пеперудата „случайно” беше споменала, че е срещала Лу Уей Уей Уей и преди и че тя е много красива.

Повечето хора там, включително Джен Тиен Ся, семейство Сяо Ю, Джън Шуй У Сян и някои играчи от Пекин или познаваха в играта, или бяха чували за Лу Уей Уей Уей, но не вярваха, че е красавица. Членовете на семейство Сяо Ю бяха сред тези с най-големи съмнения и бяха настояли Пеперудата да я доведе. Пеперудата дори беше излязла навън, правейки се, че звъни по телефона, но всъщност се беше разбрала за срещата с Уей Уей предния ден.

Пеперудата чу въпроса на Сяо Ю Цин Цин, но не отговори веднага. Реши да държи всички под напрежение и каза,

-- Като дойде, ще видите.

Сяо Ю Цин Цин се изсмя и каза,

-- Разбирам, тя няма как да е толкова красива като Яо Яо. Яо Яо е най-красивата във всички сървъри.

Сяо Ю Яо Яо беше полу-засрамена и полу-ядосана от тези коментари и отвърна,

-- Не преувеличавай толкова. Аз не съм мярка - стандарт за всички хора.

Сяо Ю Цин Цин се изплези закачливо и каза,

-- Знам, знам, така звучи сякаш те подценявам.

Пеперудата изгледа Яо Яо и се засмя хладно наум.

Смейте се, смейте се! Последният се смее най-добре.

Защо всички те боготворят, защо семейство Сяо Ю започна да доминира в гилдията, която аз сама създадох? Не е ли единствено и благодарение на това лице и титлата „най-красива в Дзянху”? Защо ти си толкова щастлива? Нима не си даваш сметка какви обиди нанасяш с щастието си, не знаеш ли колко фалшив е начина, по който решаваш проблемите си?

Ако не беше ти, Тиен Ся нямаше да срещне Сяо Ю Цин Цин.

Знаеш ли? Мразя те.

Сега идва твоят тест.

Може ли любовта ви да издържи теста?

Няма да може!

Това беше тъй наречената любов дължаща се на външния вид. Имайки предвид типа мъж, който Джън Шуй У Сян беше, дали щеше да се подаде на красотата? Особено пред тази ярка и разрушителна красота?

Освен това, преди беше бил съпруг на Лу Уей Уей Уей. Имаше ли на света нещо по-болезнено от това да си я имал, но просто така да си я изгубил?

Но.

Ако преминете теста, тогава ще поздравя и двама ви! Искрено и истински ще ви поздравя!

Пеперудата изпи до дъно чашата си.

Хората си приказваха весело, но от време на време хвърляха любопитни погледи към вратата. След известно време, тя се отвори. Всички погледнаха натам и видяха усмихнато кръгло лице. Това ли беше красиво? Сяо Ю Цин Цин тъкмо щеше да се изсмее, но си даде сметка, че това е сервитьорката.  След нея вървеше момиче.

Сервитьорката с кръглото лице каза весело,

-- Заповядайте, от тук.

Момичето учтиво ѝ благодари. Няколко кичура коса паднаха надолу върху белите ѝ деликатни рамене, привличайки погледите. Косата ѝ, вързана на опашка, очертаваше лице достатъчно красиво, за да спре сърцата на хората и очи ясни и блещукащи като звезди. Сякаш някаква сянка премина през погледа ѝ и дългите ѝ мигли се поместиха. Като отмести поглед, изглеждаше сякаш от очите ѝ блести светлина.

Пеперудата беше срещала Уей Уей и преди, но сега Уей Уей носеше рокля на цветя с V-образно деколте, която красиво очертаваше талията ѝ и беше достатъчно да я остави безмълвна. Тя най-накрая успя да стане, за да я посрещне.

-- Уей Уей.

Нейното „Уей Уей” сякаш изведнъж събуди всички. Понеже момичето, което беше влязло беше толкова невероятно красиво, изобщо не им беше минало през ума, че това е Лу Уей Уей Уей. Сега, когато Пеперудата им го напомни, те изведнъж се осъзнаха.

Тя беше Лу Уей Уей Уей?

Как би могла да е Лу Уей Уей Уей!

Ако тя беше Лу Уей Уей Уей… тогава титлата „Най-красива в Дзянху”… …

Всички погледнаха към Сяо Ю Яо Яо и едновременно почувстваха --

Тя беше доста обикновена.

Пред тази красота, пленяваща душата и опустошаваща ума, невинната красота на Сяо Ю Яо Яо изглеждаше прекалено обикновена.

И … …

Фигурата ѝ не беше чак толкова хубава.

Всъщност, Сяо Ю Яо Яо действително беше много красива, но вече всички бяха свикнали с външния ѝ вид и нямаше никаква изненада. Форумите бяха пълни с нейни снимки и видеа. Така, когато видяха реалния човек, всички имаха чувството, че тя не е чак толкова привлекателна. Кожата ѝ не беше така съвършена като на снимките. А Лу Уей Уей Уей, която нямаше никакви титли, че е красива, без никакъв грим привличаше вниманието и хората не можеха да отклонят поглед от нея.

Всички започнаха да се чувстват объркани. Ако това действително беше Лу Уей Уей Уей, то как беше успяла Сяо Ю Яо Яо да открадне Джън Шуй от нея?

Всички отправяха погледи към Джън Шуй У Сян.

Мъжете най-добре разбираха мъжката слабост по красотата. В началото, когато Джън Шуй се разведе с Лу Уей и бързо се ожени за Сяо Ю Яо Яо, мъжете в гилдията мислеха, че действията му не са особено благородни, но въпреки това някак му завиждаха. Сега обаче, виждайки Лу Уей, всички почувстваха, че малката душа на Джън Шуй ще изскочи от гърдите му, за да го стъпче.

Пеперудата постоянно наблюдаваше Джън Шуй и Сяо Ю Яо Яо. Тя сви устни доволно. Каза на сервитьорката,

-- Моля донесете един стол до мен. – и после на Уей Уей,

-- Уей Уей, ела да седнеш до мен.

Уей Уей кимна и отиде, с нормално изражение на лице. Тя бързо разучи ситуацията, в която се намираше.

Когато получи смс-а на Пеперудата, че се намира в частна стая, Уей Уей вече беше усетила нещо необичайно. Но се беше доверила на приятелката си без да се замисли особено. Не очакваше да се озове в подобна ситуация.

Уей Уей не познаваше хората тук като изключим Пеперудата, но разпозна лицето на Сяо Ю Яо Яо, така че самоличностите на тези около нея също бяха ясни.

Тя нямаше представа защо я бяха извикали.

Уей Уей седна до Пеперудата. Сякаш всички други също възстановиха първоначалните си пози по седалките. Чувстваха, че не може да е истина. Сяо Ю Цин Цин попита грубо,

-- Значи ти си Лу Уей Уей Уей?

Гласът ѝ беше тънък и остър. Уей Уей я погледна и кимна,

-- Да.

След като вече беше дошла така или иначе, най-добре щеше да е да се движи по течението. Тя се държеше естествено и кимна на всички,

-- Приятно ми е да се запознаем. Аз съм Лу Уей Уей Уей.

1] 鸳鸯浴: букв. китайска патешка баня. Значи, че двама души във връзка се къпят голи




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elindress
Категория: Изкуство
Прочетен: 36187
Постинги: 52
Коментари: 5
Гласове: 31
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031