Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2017 15:48 - Една усмивка е много чаровна - глава 5: Великолепна сватба
Автор: elindress Категория: Изкуство   
Прочетен: 326 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.06.2017 20:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Глава 5: Великолепна сватба

 

     Накрая спечели факултет "Комп. технологии" и така успя да се класира за полуфинала на университета. Студентите от факултета бяха доволни, въпреки че Сяо Най така и не дойде. Момичетата бяха малко разочаровани.

     След края на мача, Уей Уей бързо се прибра и отвори играта. Във френдлиста ѝ, иконката на И Сяо Най Хъ беше светнала. Уей Уей му изпраи съобщение,
     − Много съжалявам, че закъснях.
     

     И Сяо Най Хъ: Няма проблеми. Ела в Храма на луната.

 

     Уей Уей бързо запрепуска към Храма на луната и се шокира при вида на морето от хора пред храма. За щастие, нямаше много народ вътре, само няколко човека, които стояха и си говориха.

     Уей Уей отиде при И Сяо Най Хъ и попита,
     − Защо са дошли толкова много хора?
     Уей Уей не беше поканила никой от приятелите си. Първо, защото не приемаше това толкова сериозно. Второ, беше я срам колко бързо се женеше за втори път.
  

     И Сяо Най Хъ: Попитай ги сама.

     Уей Уей погледна другите.

     Един човек на име Джъ Шъ Ю каза: Хехе. Поздравления, поздравления.  Извиках всички хора в гилдията ми да дойдат. По-късно всички ще яздят след седана и ще изглежда много величествено.

     Друг каза: И нашата гилдия е дошла.

     Джъ Шъ Ю каза: Всички чакат червените пакети1 на Най Хъ хахахаха.

     Уей Уей се поизпоти. Имаше стотици хора пред храма. Ако всички получат червени пакети, Най Хъ сигурно щеше да се разори.
     Тогава, Уей Уей получи покана за транзакция от И Сяо Най Хъ. В прозореца trade (търговия), имаше няколко части от броня. Тя дори не трябваше да се заглежда. Само по лъчите светлина, които излизаха от бронята, се разбираше, че екипировката е ниво безсмъртни.

     Уей Уей беше шокирана: Какво е това? 

     И Сяо Най Хъ отговори кратко: Зестра.

     На Уей Уей ѝ се приплака. Нима - нима такова беше усещането да се омъжиш за богаташ? Беше - беше наистина толкова фантастично.

     Уей Уей бързо уравновеси прекалено размълнувания си ум и отказа транзакцията. Екипировката не беше евтина, а тя не беше достатъчно безсрамна, за да приема просто ей така чуждите неща.

     И Сяо Най Хъ ѝ изпрати още едно съобщение: Приеми ги. Ще са ти нужни за бъдещите ПК мачове.

     А, така значи. Уей Уей се замисли и ѝ хрумна идея. Тя кликна "Accept (приемам)", а после му даде своята най-добра част от екипировка − пръстен, който увеличаваше бързината.

     И Сяо Най Хъ ѝ прати  въпросителен знак.

     Уей Уей каза: Зестра.
     Уей Уей леко се изчерви. Явно в последните дни беше свикнала със закачките в тийма им до толкова, че каза това без да се замисли. Но нейната и неговата зестра баха толкова значително неравни.
     Тя засрамено прибави: Не е много, но ще компенсирам по-късно.
     И Сяо Най Хъ изпрати усмивка: Добре.

     После той каза: Достатъчно щеше да е само да дойдеш.
     Уей Уей продължи да се изчервява.
     След размяната на подаръци, двамата застанаха пред статуята на Бога на луната.
     Системата обяви: Лу Уей Уей Уей и И Сяо Най Хъ намериха любовта и обещават в храма на Лунния бог, че в този свят и в този живот ще са свързани и неразделни, и заедно завинаги в сърцата си.

     Щом съобщението се появи, както се очакваше, глобалният чат канал избухна отново.

     Уей Уей седеше в седана, пътувайки по улиците, и наблюдаваше глобалния чат. Булката не трябваше да ходи и нямаше с какво да се занимава, затова просто започна да прави един тест по английски шесто ниво.

     Всички хора онлайн, без изключение, обсъждаха двете сватби състояли се през последните три дни. Някои говореха хубави неща, други бяха доста по-негативни. Например някой се подигра на И Сяо Най Хъ понеже прибирал „остатъците” на Джън Шуй У Сян. Уей Уей ги игнорира, но си записа ника на този човек. За да го напада всеки път, когато го срещне за в бъдеще..

    Имаше някои забавни сравнения, които играчите правеха.

     [Глобален чат] [Двойни гащи]: Младоженец: И Сяо Най Хъ срещу Джън Шуй У Сян. И Сяо Най Хъ печели! Булка: Лу Уей Уей Уей срещу Сяо Ю Яо Яо. Сяо Ю Яо Яо печели! Сватбена гледка, още от фойерверките си личи, И Сяо Най Хъ е шефът!

     Веднага се появиха познати хора.

     [Глобален чат] [Ю Гун Па Шан]: Кой казва, че Сяо Ю Яо Яо печели? Нашата трета снаха е много по-силна от Сяо Ю Яо Яо. Ако се съмнявате, да се дуелираме ПК.

     [Глобален чат] [Хоу Дзъ Дзиу]: Хайде ПК  Хайде ПК Хайде ПК Хайде ПК Хайде ПК Хайде ПК Хайде ПК Хайде ПК

     На Уей Уей ѝ стана толкова смешно, че щеше да припадне.
     Сватбената процесия по традиция беше бавна, така че Уей Уей разсеяно си правеше теста по английски и понякога поглеждаше в монитора. Изведнъж се появи съобщение в глобалния чат.

     [Глобален чат] [Реещи се снежинки]: Веднъж видях И Сяо Най Хъ и Сяо Ю Яо Яо заедно.

     [Глобален чат] [Беда 123]: И аз ги видях, играеха заедно. Не беше много отдавна, миналата седмица.

     [Глобален чат] [alexz]: Ако е истина, значи Лу Уей Уей Уей е била изоставена от Джън Шуй У Сян, а И Сяо Най Хъ е бил зарязан от Сяо Ю Яо Яо, и двамата с разбити сърца са решили да създадат семейство заедно? 

     [Глобален чат] [Тайлин]: Значи И Сяо Най Хъ и Лу Уей Уей Уей са се събрали заедно за отмъщение?
     Най Хъ и Сяо Ю Яо Яо се познаваха? И бяха играли заедно? Уей Уей несъзнателно захапа химикала си.

     Макар че се женеха заради ПК турнира, ако сегашният и миналият ѝ съпруг са имали връзка с една и съща жена, това ставаше много объркано. Уей Уей не беше човек, който да потиска нещо в себе си и директно попита Най Хъ:
     − Познаваш ли Сяо Ю Яо Яо?

     Най Хъ отговори: Не.

     Уей Уей се поколеба и написа: Някои казват, че са ви видели да играете заедно.

     Най Хъ: И нима това значи, че се познаваме? Ю Гун я беше прибавил в тийма веднъж. Беше зле и я кикнах.

     Уей Уей: … …

     Въпреки че не трябваше … … но Уей Уей се почувства мъничко доволна = =

     Процесията отне около десет минути, а после беше сватбеното празненство. Когато се замисли за него, на Уей Уей ѝ стана толкова болно. Предният ден, когато отидаха в ресторанта да резервират маси за тържеството, Най Хъ я беше взел с него. И Уей Уей гледаше безпомощно как той поръчва най-голямото тържество − такова, че гостите, които ядяха, получаваха 20% повече здраве за целия ден... ...

     Защо трябваше да черпят толкова много хора безплатно? Уей Уей не разбираше.
Когато беше присъствала на предни сватби, Уей Уей никога не беше яла и пила безплатно... ...
     Не беше просто малко разочароващо  
~~~
     Целият банкет представляваше маса хора, които идваха да ядат и си ходеха, а после друга тълпа ядеше и си ходеше, после още една ядеше и си ходеше... ... Като стана около девет, празненството най-сетне свърши. Уей Уей и Най Хъ влязоха в брачната стая, а приятелите им ги изпратиха.

     Когато Уей Уей се омъжи за Джън Шуй У Сян, Сънища за Дзянху все още не предлагаше брачна стая. Това беше една от новите опции на системата.
     Куестът "брачна стая" се състоеше в това партньорите да прекарат петнадесет минути в къщата на младоженеца. Наградадата беше определен брой точки "интимност". След сватбата, двойката можеше да посещава брачната стая веднъж дневно за десет минути, за да увеличава нивото на интимността си. Но това увеличение беше значително по-малко от брачната нощ. Увеличения имаше и на годишнините, които бяха веднъж месечно в играта.

     Сънища за Дзянху предлагаше садистична брачна нощ. Играчите не можеха да напуснат стаята, не можеха да седнат да медитират или да правят лекарсва. Имаше само две неща, които им бяха позволени −

     Първо, да стоят и да си говорят.

     Второ, да седят и да си говорят.

 

     Така че към брачната нощ се обръщаха и с израза, "завити в одеала, само да си говорят."

А в брачната нощ на Уей Уей нямаше дори говорене, защото щом влязаха в стаята за младоженци, И Сяо Най Хъ каза,
     − Ставам за малко, трябва да се обадя по телефона.

     Така че Уей Уей остана да се разхожда сама в къщата на И Сяо Най Хъ.

     Тя за първи път виждаше къщата му. Разбира се, къщата беше най-високо ниво, с много стаи и градина. Тази на Уей Уей беше колиба в сравнение.

     Понеже ѝ стана скучно, Уей Уей отново започна да прави тестове по английски ниво 6-то... ...
     Когато завърши последния въпрос от теста, тя надигна глава към компютъра. Най Хъ се беше върнал. Облеченият в бяло музикант беше яхнал коня си и изглеждаше по-енергичен, което допълваше обичайно хладната му и елегантна аура,.

     − Ела.

     Уей Уей прие поканата да се присъедни в тийма на Най Хъ. Двамата яхнаха конете към Езерото на Райската планина, после към Дъното на Западното езеро, към Полярните региони, Острова Пенглай на безсмъртните... ... Уей Уей реши, че нещо не е съвсем наред. В началото си помисли, че И Сяо Най Хъ има някакъв куест, който да правят заедно, но... ... 

     Уей Уей не можа да се сдържи и попита: Какво правим?

     Най Хъ: Разглеждаме забележителности. 

     … …
     Значи затова ходиха на красиви места. Уей Уей се изпоти, а после изведнъж си даде сметка: Това ... ... меден месец ли е?

     Когато го каза се смути. Най Хъ не отрече. Фонът се промени, Най Хъ я телепортира на мъгливия връх на планината. Гледайки мъглите над върха, който приличаше на райско място, Уей Уей се опита да се въздържи от коментар известно време, но посре не устоя и каза,
     − Майсторе, голям си професионалист.

 

1б.пр. червени пакети с пари, които се раздават по време на празненството.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elindress
Категория: Изкуство
Прочетен: 36487
Постинги: 52
Коментари: 5
Гласове: 31
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930